Muggenplaag in Nederland

Slapeloze nachten, dat is het gevolg van de muggenplaag die op dit moment heerst in Nederland. Met de natuurlijke producten van ByeBites heeft u zo weer rustige nachten. 

 

De omstandigheden voor een muggenplaag zijn dit jaar uiterst gunstig voor het insect, verklaart bioloog Arnold van Vliet van de muggenradar. Dit met dank aan de zachte winter en hevige regenval aan het begin van de zomer. “In provincies als Gelderland, Noord-Brabant en Limburg zijn emmertjes, badderbakjes voor vogels en andere verdwaalde waterreservoirs in de tuinen maanden achter elkaar niet drooggevallen. Dat zijn ideale kraamkamers geweest. Een vrouwtjesmug legt in zo’n watertje al gauw 300 eitjes per keer. ”Bij de hoge temperaturen van afgelopen week groeien de eitjes nog sneller uit tot volwassen muggen die ons het leven zuur maken." 

 

 

Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn de ByeBites producten veilig in gebruik bij jonge kinderen, tijdens de zwangerschap en op de gevoelige huid.

De muggenplaag is voorlopig nog niet voorbij. Ook augustus wordt een topmaand voor de mug.

 

Klik hier voor meer informatie over muggen. 

Piek van tekenbeten verwacht in juli!

Door de zachte winter is het aantal teken groter dan voorgaande jaren. Naar verwachting zullen er zo'n 400.000 tekenbeten plaatsvinden in juli. Per jaar zijn dit er zo'n 1.3 miljoen, wat maakt dat juli de grootste risicomaand is om een tekenbeet op te lopen. Deze cijfers maakt Tekenradar.nl bekend. 


Reden voor de grote stijging in juli is het warme weer in de zomer, wat ideaal is voor de beestjes. Van de, in totaal ruim 30.000 tekenbeetmeldingen tussen 2012 en 2016 komen de meeste uit de provincie Gelderland. 

 

Door de vele nieuwsberichten omtrent de stijging van het aantal tekenbeten zal er veel vraag zijn naar de ByeBites Tekenpincet. Zorg daarom voor voldoende voorraad van de ByeBites Tekenpincet in uw winkel om uw klanten optimaal te kunnen bedienen.

 

Bekijk het productblad en bestel bij uw groothandel onder:

-Artikelnummer 2102029

-EAN code 8717484000533  

-Z-index 14567539.

 

Het tekenseizoen begint met de start van de lente en duurt tot en met oktober. Klik hier voor advies omtrent teken. 

 

 

Wespenplaag teistert Nederland!

Door de zachte winter en het droge en zachte weer in het voorjaar, teistert er dit jaar een ware wespenplaag in ons land. 

In vergelijking met vorig jaar is er een verdubbeling van het aantal wespennesten geteld. Met name op het terras, in de tuin en op openbare gelegenheden met veel prullenbakken en zoetigheid, bijvoorbeeld pretparken, is de kans op een wespenoverlast groot. Het beste wat u kunt doen, mocht u last hebben van een wesp, is zo rustig mogelijk blijven. Bent u toch gestoken dan kan de ByeBites Steken en Beten Set of de ByeBites Gif-Weg Set goed van pas komen.

Wilt u meer weten over wespen of hoe u wespensteken kunt voorkomen of behandelen, kijk dan op onze adviespagina 

Welkom op de nieuwe ByeBites website!

De website van ByeBites is vernieuwd en biedt u uitgebreide informatie en advies over steken en beten met de daarbij bijpassende oplossing.

De website is toegankelijk voor alle devices waardoor u byebites.nl ook op uw tablet kunt bekijken of onderweg via uw smartphone kunt benaderen. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, advies, tips of andere ontwikkelingen van de ByeBites producten? Meld u dan aan voor de ByeBites e-mailnieuwsbrief.

ByeBites Na de Steek is vernieuwd

ByeBites Na de Steek is een zuiver natuurproduct dat direct zwelling en jeuk vermindert van steken en beten door o.a. muggen, wespen, steekvliegen, mieren maar ook prikkende planten. Bovendien voorkomt het wondjes die ontstaan als gevolg van krabben.

 

100% natuurlijk

Naast ByeBites Na de Steek Classic voor volwassenen is er ook een variant ByeBites Na de Steek Junior welke speciaal is ontwikkeld voor baby's en kinderen. Jeuk-Weg bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, is dermatologisch getest en bewezen effectief!