ByeBites Tekenpincet en 2 in 1 muggengel in prijs verlaagd

Ook de ByeBites artikelen mogen komende zomer niet in uw vakantietas ontbreken. Goed nieuws! ByeBites heeft de ByeBites Tekenpincet en de ByeBites 2 in 1 Gel in prijs verlaagd.

De ByeBites Tekenpincet is een handige tekenpincet met 2 in 1 functie waarmee u zowel kleine als grote volgezogen teken eenvoudig en pijnloos verwijderd.

ByeBites 2 in 1 Gel is een milde en 100% natuurlijke muggengel én After Sun gel in één en biedt tot 4 uur bescherming. Daarnaast is de gel aanvullend te gebruiken ter verkoeling, verzorging en verzachting van de huid na het zonnen.

De verkoopadviesprijs van de tekenpincet is verlaagd naar € 3,95 De ByeBites 2 in 1 muggengel is verlaagd naar een verkoopadviesprijs van € 9,95. Zowel de tekenpincet als de 2 in 1 gel zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogist en/of apotheek. Maar u kunt ze ook online bestellen.

 

Muggenplaag in Nederland

Slapeloze nachten, dat is het gevolg van de muggenplaag die op dit moment heerst in Nederland. Met de natuurlijke producten van ByeBites heeft u zo weer rustige nachten. 

 

De omstandigheden voor een muggenplaag zijn dit jaar uiterst gunstig voor het insect, verklaart bioloog Arnold van Vliet van de muggenradar. Dit met dank aan de zachte winter en hevige regenval aan het begin van de zomer. “In provincies als Gelderland, Noord-Brabant en Limburg zijn emmertjes, badderbakjes voor vogels en andere verdwaalde waterreservoirs in de tuinen maanden achter elkaar niet drooggevallen. Dat zijn ideale kraamkamers geweest. Een vrouwtjesmug legt in zo’n watertje al gauw 300 eitjes per keer. ”Bij de hoge temperaturen van afgelopen week groeien de eitjes nog sneller uit tot volwassen muggen die ons het leven zuur maken." 

 

 

Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn de ByeBites producten veilig in gebruik bij jonge kinderen, tijdens de zwangerschap en op de gevoelige huid.

De muggenplaag is voorlopig nog niet voorbij. Ook augustus wordt een topmaand voor de mug.

 

Klik hier voor meer informatie over muggen. 

Piek van tekenbeten verwacht in juli!

Door de zachte winter is het aantal teken groter dan voorgaande jaren. Naar verwachting zullen er zo'n 400.000 tekenbeten plaatsvinden in juli. Per jaar zijn dit er zo'n 1.3 miljoen, wat maakt dat juli de grootste risicomaand is om een tekenbeet op te lopen. Deze cijfers maakt Tekenradar.nl bekend. 


Reden voor de grote stijging in juli is het warme weer in de zomer, wat ideaal is voor de beestjes. Van de, in totaal ruim 30.000 tekenbeetmeldingen tussen 2012 en 2016 komen de meeste uit de provincie Gelderland. 

 

Door de vele nieuwsberichten omtrent de stijging van het aantal tekenbeten zal er veel vraag zijn naar de ByeBites Tekenpincet. Zorg daarom voor voldoende voorraad van de ByeBites Tekenpincet in uw winkel om uw klanten optimaal te kunnen bedienen.

 

Bekijk het productblad en bestel bij uw groothandel onder:

-Artikelnummer 2102029

-EAN code 8717484000533  

-Z-index 14567539.

 

Het tekenseizoen begint met de start van de lente en duurt tot en met oktober. Klik hier voor advies omtrent teken. 

 

 

Wespenplaag teistert Nederland!

Door de zachte winter en het droge en zachte weer in het voorjaar, teistert er dit jaar een ware wespenplaag in ons land. 

In vergelijking met vorig jaar is er een verdubbeling van het aantal wespennesten geteld. Met name op het terras, in de tuin en op openbare gelegenheden met veel prullenbakken en zoetigheid, bijvoorbeeld pretparken, is de kans op een wespenoverlast groot. Het beste wat u kunt doen, mocht u last hebben van een wesp, is zo rustig mogelijk blijven. Bent u toch gestoken dan kan de ByeBites Steken en Beten Set of de ByeBites Gif-Weg Set goed van pas komen.

Wilt u meer weten over wespen of hoe u wespensteken kunt voorkomen of behandelen, kijk dan op onze adviespagina 

Tijd voor een tekenpincet

De lente is weer begonnen! De tijd waarin we weer volop zin krijgen in de zomer, er met zijn allen actief op uittrekken en tal van buitenactiviteiten ondernemen. Echter is de start van de lente ook de start van het tekenseizoen dat veelal duurt tot en met oktober en dienen we weer extra op te passen voor tekenbeten.

Teken kunnen zich vastbijten in de huid tijdens bijvoorbeeld een wandeling of een fietstocht door bos- of grasrijke gebieden. Ze zijn soms zo klein dat ze moeilijk te zien zijn, of verstoppen zich in warme moeilijk zichtbare plekjes. Controleer daarom altijd goed op de eventuele aanwezigheid van teken op uw lichaam en dat van uw mede gezinsleden als u in de natuur bent geweest.

Teken kunnen de ziekte van Lyme overbrengen. De kans op deze ziekte is klein als de teek binnen 24 uur op een juiste manier verwijderd wordt. Wees daarom goed voorbereid en haal de ByeBites Tekenpincet in huis. De ByeBites Tekenpincet heeft een 2-in-1 functie om zowel kleine teken als grote volgezogen teken eenvoudig en pijnloos te verwijderen.

Lees hieronder hoe u het beste de tekenpincet kunt gebruiken

Bij kleine teken

  • Plaats duim en wijsvinger op de witte drukknoppen aan de zijkant van de tekenpincet
  • Druk de knoppen tegelijk in, zodat de tekenpincet open gaat
  • Plaats de openstaande tekenpincet over de kop van de teek, zo dicht mogelijk op de huid en laat de knoppen tegelijk los
  • Draai de pincet nu 2 tot 3 maal linksom (in de richting van de pijl) en trek de teek voorzichtig los
  • Desinfecteer het bijtwondje, na het verwijderen van de teek, met alcohol 70%
  • De tekenpincet na gebruik met alcohol 70% reinigen

 

Bij grote teken

  • Tekenpincet zijdelings over de gehele teek in de V-inkeping schuiven, zodat deze in de klem vast komt te zitten
  • Draai de pincet nu 2 tot 3 maal linksom (in de richting van de pijl) en trek de teek voorzichtig los
  • Desinfecteer het bijtwondje, na het verwijderen van de teek, met alcohol 70%
  • De tekenpincet na gebruik met alcohol 70% reinigen