ByeBites
Weg met Steken en Beten!

Vernieuwd! ByeBites Gif-Weg Set en Steken en Beten Set

Vernieuwd! ByeBites Gif-Weg Set en Steken en Beten Set

De voorspellingen liegen er niet om. Deze zomer worden de wespen weer in grote aantallen verwacht. Het alvast inslaan van een van de ByeBites steken en beten sets voor deze periode is dan ook geen overbodige luxe. Want een goede voorbereiding is het halve werk. ByeBites heeft zijn steken en beten sets ook nog eens helemaal vernieuwd! 

De gif-weg set waarmee u gemakkelijk insectengif uitzuigt en uw steek kunt voorzien van de juiste nazorg is nu verkrijgbaar in een handige en compacte bewaaretui. Handig om mee te nemen maar ook zeker handig voor thuis! De ByeBites Gif-Weg Set is verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van € 11,95.

Nieuw in de ByeBites Steken en Beten Set is de ByeBites Na de Steek Classic pen. Een handige pen die effectief de jeuk vermindert na een insectensteek of -beet. De pen bestaat net zoals zijn grotere broertje ByeBites Na de Steek Classic uit natuurlijke ingrediënten. ByeBites Steken en Beten Set is verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van € 18,95. Klik hier voor meer informatie.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.